Rijschool Leeuwarden

Rijschool in Leeuwarden nodig?

Ben jij op zoek naar een rijschool in Leeuwarden voor je autorijbewijs of motorrijbewijs die kwaliteit biedt voor een goede prijs? Dan zit je goed bij Auto & motorrijschool Argus. Wij hebben inmiddels meer dan 25 jaar ervaring in het geven van autorijlessen. Maar dat is niet het enige waarvoor je bij ons terechtkunt. Wij bieden je tevens motorrijles. Ook is onze rijschool gespecialiseerd in het trekkerrijbewijs. Wil je weten hoe het precies zit met alle nieuwe regelingen? Dan vertellen onze experts je graag meer over het behalen van je trekkerrijkbewijs of aanhangerrijbewijs in Leeuwarden.

Kwaliteit staat voorop

Wij vinden het belangrijk dat jij zo goed mogelijk rijles krijgt in Leeuwarden. Daarom zijn al onze instructeurs goed opgeleid en hebben ze flink wat ervaring. Ook les je altijd bij dezelfde instructeur, die jouw vorderingen nauwgezet bijhoudt op een speciale leskaart. Op die manier wordt geen onderdeel vergeten en is het controleerbaar wat je al kunt en wat niet. Wij bieden een spoedopleiding, maar adviseren om hier meer voor uit te trekken. Onze rijschool merkt dat door de grotere spreiding de stof beter blijft hangen, wat uiteindelijk een beter resultaat geeft.

Voordelen van Argus

Of je nu je motorrijbewijs, trekkerijbewijs of aanhangerrijbewijs in Leeuwarden wilt halen, bij ons is het allemaal mogelijk. Onze rijschool in Leeuwarden biedt je complete pakketten aan, losse lessen en helpt je bij het behalen van de theorie. Maar dat zijn niet de enige voordelen die we jou te bieden hebben:

  • 25 jaar ervaring in het vak als rijschool
  • Ook last minute autorijlessen of V.I.P.
  • Wij lessen in de modernste wagens
  • Zeer scherpe prijzen en pakket mogelijk
  • Jouw leerproces staat bij ons centraal

leeuwarden

Bel onze rijschool in Leeuwarden

Wil jij je autorijbewijs snel halen? Of wil je bij onze rijschool opgaan voor een ander voertuig? Dan zijn wij je graag van dienst. Je kunt voor meer informatie over onze rijschool en onze lessen bellen naar 0511-422488. Of stuur een berichtje naar ons via het online contactformulier op onze site. Wij zullen vervolgens zo snel mogelijk antwoorden. Jij wilt in Leeuwarden toch ook niet te veel voor je rijlessen betalen? Schakel dan vandaag nog onze rijschool in Leeuwarden in!