Rijschool Leeuwarden

Rijschool in Leeuwarden nodig?

Ben jij op zoek naar een rijschool in Leeuwarden voor je autorijbewijs of trekkerrijbewijs die kwaliteit biedt voor een goede prijs? Dan zit je goed bij Rijschool Argus. Wij hebben inmiddels meer dan 25 jaar ervaring in het geven van autorijlessen. Maar dat is niet het enige waarvoor je bij ons terechtkunt. Ook is onze rijschool gespecialiseerd in het trekkerrijbewijs. Wil je weten hoe het precies zit met alle nieuwe regelingen? Dan vertellen onze experts je graag meer over het behalen van je trekkerrijkbewijs of aanhangerrijbewijs in Leeuwarden.

trekker rijbewijs halen

KWALITEIT RIJLESSEN VOOR EEN BETAALBARE PRIJS!

Kwaliteit staat voorop

Wij vinden het belangrijk dat jij zo goed mogelijk rijles krijgt in Leeuwarden. Daarom zijn al onze instructeurs goed opgeleid en hebben ze flink wat ervaring. Ook les je altijd bij dezelfde instructeur, die jouw vorderingen nauwgezet bijhoudt op een speciale leskaart. Op die manier wordt geen onderdeel vergeten en is het controleerbaar wat je al kunt en wat niet. Wij bieden een spoedopleiding, maar adviseren om hier meer voor uit te trekken. Onze rijschool merkt dat door de grotere spreiding de stof beter blijft hangen, wat uiteindelijk een beter resultaat geeft.

Voordelen van Argus

Of je nu je autorijbewijs, trekkerijbewijs of aanhangerrijbewijs in Leeuwarden wilt halen, bij ons is het allemaal mogelijk. Onze rijschool in Leeuwarden biedt je complete pakketten aan, losse lessen en helpt je bij het behalen van de theorie. Maar dat zijn niet de enige voordelen die we jou te bieden hebben:

  • 25 jaar ervaring in het vak als rijschool
  • Ook last minute autorijlessen of V.I.P.
  • Wij lessen in de modernste wagens
  • Zeer scherpe prijzen en pakket mogelijk
  • Jouw leerproces staat bij ons centraal
trekker rijbewijs

Wij zijn geslaagd!!!

Reacties van leerlingen

Jouwert WielingaJouwert Wielinga
09:57 15 Dec 22
Goede rijschool!
Daniël BloemDaniël Bloem
18:54 11 Jan 22
Mooi materiaal en goed voor elkaar👌
A KloostermanA Kloosterman
14:31 24 May 21
Bijna 40 jaar geleden heb ik mijn rijbewijs bij Argus gehaald. Toen nog gevestigd in Leeuwarden en onder een andere eigenaar. Ik weet zeker dat de huidige eigenaar minstens zo goed is als de oude. Die was echt goed. Ik zie de Opel Ascona nog aankomen..... Geweldig! Succes Piet 👍😄
Menno DillemaMenno Dillema
14:49 15 Dec 20
Duco MolenDuco Molen
19:32 20 Apr 18
Leuke rijschool!
js_loader

Bel onze rijschool in Leeuwarden

Wil jij je autorijbewijs snel halen? Of wil je bij onze rijschool opgaan voor een ander voertuig? Dan zijn wij je graag van dienst. Je kunt voor meer informatie over onze rijschool en onze lessen bellen naar 06 535 338 07. Of stuur een berichtje naar ons via het online contactformulier op onze site. Wij zullen vervolgens zo snel mogelijk antwoorden. Jij wilt in Leeuwarden toch ook niet te veel voor je rijlessen betalen? Schakel dan vandaag nog onze rijschool in Leeuwarden in!