Veranderen van rijschool?

Veranderen van rijschool?

Het klinkt misschien gek maar circa 25% van onze leerlingen heeft eerst bij een andere rijschool lessen gevolgd. Sommigen zijn na een paar lessen al overgestapt, anderen hebben die keuze na een mislukt examen gemaakt.

Wanneer je nog geen examen hebt geboekt dan is het geen enkel probleem om over te stappen. Staat er bij je “oude rijschool” nog een examen gepland dan hoeft dat ook geen probleem te zijn. Wij kunnen eventueel contact zoeken met je oude rijschool. Dat hoef je zelf niet te regelen.

Het is in ieder geval verstandig om telefonisch contact met ons op te nemen of even langs te komen op ons kantoor. We kunnen dan op basis van je informatie een juist lesadvies geven.

Autorijbewijs Rijschool Argus

KWALITEIT RIJLESSEN VOOR EEN BETAALBARE PRIJS!

autorijles friesland

Speciale herexamenpakketten

Herexamenpakket 5 rijlessen + praktijkexamen € 525,50
Herexamenpakket 7 rijlessen + praktijkexamen € 645,50
Herexamenpakket 9 rijlessen + praktijkexamen € 760,50

Samen met je instructeur kun je ook kiezen voor een afwijkend aantal lessen om je nog beter voor te bereiden op je herexamen

Wij zijn geslaagd!!!

Reacties van leerlingen

Jouwert WielingaJouwert Wielinga
09:57 15 Dec 22
Goede rijschool!
Daniël BloemDaniël Bloem
18:54 11 Jan 22
Mooi materiaal en goed voor elkaar👌
A KloostermanA Kloosterman
14:31 24 May 21
Bijna 40 jaar geleden heb ik mijn rijbewijs bij Argus gehaald. Toen nog gevestigd in Leeuwarden en onder een andere eigenaar. Ik weet zeker dat de huidige eigenaar minstens zo goed is als de oude. Die was echt goed. Ik zie de Opel Ascona nog aankomen..... Geweldig! Succes Piet 👍😄
Menno DillemaMenno Dillema
14:49 15 Dec 20
Duco MolenDuco Molen
19:32 20 Apr 18
Leuke rijschool!
js_loader

Beginnen met rijlessen?