Over ons

Wie is…. Piet Dillema

35 jaar geleden , in de jaren 80, raakte Nederland (ook) in een crisis. Ik dreigde mijn werk als elektriciën kwijt te raken. Daarom besloot ik te solliciteren bij Defensie als Technisch Specialist rijinstructeur. Alle rijbewijzen had ik al en in die periode heb ik alle millitaire en burger instructiebewijzen gehaald. In militaire dienst heb ik vnl als vrachtwageninstructeur gewerkt.

Piet Dillema

KWALITEIT RIJLESSEN VOOR EEN BETAALBARE PRIJS!

Na krap vijf jaar diensttijd besloot ik voor mijzelf te beginnen. We hebben in 1989 een bestaande rijschool overgenomen. De naam ARGUS hebben wij gehouden omdat deze erg toepasselijk is. Wie kent niet het spreekwoord ‘argusogen hebben’ . Argus is een mythologische figuur met 100 ogen zodat er altijd een openblijft om te waken.

In het begin deed ik alleen aan auto- en motorrijlessen. Ik vind het echter fijn om mijzelf verder te ontwikkelen. Dus kwam er een BE-combinatie. Ik ben slipinstructeur geworden en heb ik het afgelopen jaar de Docenten Aantekening voor rijinstructeurs gehaald zodat ik voor de klas en andere groepen mag staan. Op woensdag werk ik aan de Boumanschool in Dokkum, speciaal onderwijs heeft mijn affiniteit.

Bovendien ben ik nauw betrokken bij het ontwikkelen van het tractorrijbewijs. Vandaar dat wij zo’n combinatie hebben aangeschaft.

Alle bovenstaande werkzaamheden komen van pas in wat ik tegenwoordig allemaal doe. De diversiteit in werkzaamheden houdt het werk ook bijzonder leuk!

Ik ben getrouwd met Anny en samen hebben wij een zoon en een dochter .

Wij zijn geslaagd!!!

Reacties van leerlingen

Jouwert WielingaJouwert Wielinga
09:57 15 Dec 22
Goede rijschool!
Daniël BloemDaniël Bloem
18:54 11 Jan 22
Mooi materiaal en goed voor elkaar👌
A KloostermanA Kloosterman
14:31 24 May 21
Bijna 40 jaar geleden heb ik mijn rijbewijs bij Argus gehaald. Toen nog gevestigd in Leeuwarden en onder een andere eigenaar. Ik weet zeker dat de huidige eigenaar minstens zo goed is als de oude. Die was echt goed. Ik zie de Opel Ascona nog aankomen..... Geweldig! Succes Piet 👍😄
Menno DillemaMenno Dillema
14:49 15 Dec 20
Duco MolenDuco Molen
19:32 20 Apr 18
Leuke rijschool!
js_loader

Beginnen met rijlessen?