Rijschool

Rijschool Argus: met hoge kwaliteit

Zoek je een rijschool, dan wil je kwaliteit krijgen. Je wilt goed en veilig leren rijden in niet meer lessen dan nodig is. Nu kun je bijvoorbeeld naar de slagingspercentages kijken. Die zijn uitstekend bij rijschool Argus. Maar je kunt ook kijken naar het opleidingsniveaus van de instructeurs. Zo hebben wij meer dan 25 ervaring als rijschool en kunnen we in allerlei rijbewijzen lessen verzorgen: van tractor tot auto tot aanhanger. Daar zijn we zo goed in, dat we zelfs gevraagd worden door scholen. Kortom, wil je kwaliteit, dan zit je goed bij ons!

KWALITEIT RIJLESSEN VOOR EEN BETAALBARE PRIJS!

trekker rijles

Rijschool voor de tractor

In de afgelopen jaren is er veel veranderd rondom rijbewijs T, ook wel het trekkerrijbewijs. Wij spelen hierop in door op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. Ook zorgen we voor moderne tractoren met een goed ingerichte instructeursstoel. Wij bieden de mogelijkheid om met twee leerlingen tegelijk te lessen, zodat je samen met een klasgenoot bijvoorbeeld kunt oefenen. Ook geeft onze rijschool voor de Stichting Bevordering Verkeerseducatie (SBV) antisliptrainingen met landbouwvoertuigen op het Verkeers Educatie Centrum in Drachten.

Daarom kies je Argus

In de Griekse mythologie was Argus een reus die over zijn hele lichaam 100 ogen had. Daarmee kon hij alles goed in de gaten houden en was er altijd eentje die een letterlijk oogje in het zeil hield. Wij doen als rijschool precies hetzelfde: we kijken goed naar onze leerlingen en proberen ze zo zelfstandig en veilig mogelijk op weg te helpen. Kies voor ons, want:

  • Wij bieden kwaliteit tegen een scherpe prijs
  • Bij ons profiteer je van 25 jaar ervaring
  • Een eerste les is bij ons gratis
  • Ook voor trekkerrijles zit je bij ons goed
  • Je vindt bij ons zowel V.I.P. als last minute rijles
  • Onze rijschool helpt je met de theorie leren

Wij zijn geslaagd!!!

Reacties van leerlingen

Jouwert WielingaJouwert Wielinga
09:57 15 Dec 22
Goede rijschool!
Daniël BloemDaniël Bloem
18:54 11 Jan 22
Mooi materiaal en goed voor elkaar👌
A KloostermanA Kloosterman
14:31 24 May 21
Bijna 40 jaar geleden heb ik mijn rijbewijs bij Argus gehaald. Toen nog gevestigd in Leeuwarden en onder een andere eigenaar. Ik weet zeker dat de huidige eigenaar minstens zo goed is als de oude. Die was echt goed. Ik zie de Opel Ascona nog aankomen..... Geweldig! Succes Piet 👍😄
Menno DillemaMenno Dillema
14:49 15 Dec 20
Duco MolenDuco Molen
19:32 20 Apr 18
Leuke rijschool!
js_loader

Kom je bij ons lessen?

We hopen natuurlijk van harte dat je voor onze rijschool kiest. Dat doen inmiddels al vele anderen ook en bijna een kwart van alle leerlingen is overgestapt van een andere rijschool naar ons. Bij ons weten ze dat ze de juiste technieken aangeleerd krijgen en waar voor hun geld ontvangen. Kortom, zij stappen niet voor niets over naar onze rijschool. Maak niet diezelfde fout en kom gewoon direct bij ons lessen. Je bent van harte welkom! Bel voor meer informatie of het plannen van de eerste les naar 06 535 338 07. Of laat een berichtje achter via het contactformulier op onze website. Onze rijschool is je graag van dienst.