Rijschool

Ga voor kwaliteit

Zoek je een rijschool, dan wil je kwaliteit krijgen. Je wilt goed en veilig leren rijden in niet meer lessen dan nodig is. Nu kun je bijvoorbeeld naar de slagingspercentages kijken. Die zijn uitstekend bij rijschool Argus. Maar je kunt ook kijken naar het opleidingsniveaus van de instructeurs. Zo hebben wij meer dan 25 ervaring als rijschool en kunnen we in alle rijbewijzen lessen verzorgen: van tractor tot motor en van auto tot aanhanger. Daar zijn we zo goed in, dat we zelfs gevraagd worden door scholen. Kortom, wil je kwaliteit, dan zit je goed bij ons!

Rijschool voor de tractor

In de afgelopen jaren is er veel veranderd rondom rijbewijs T, ook wel het trekkerrijbewijs. Wij spelen hierop in door op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. Ook zorgen we voor moderne tractoren met een goed ingerichte instructeursstoel. Wij bieden de mogelijkheid om met twee leerlingen tegelijk te lessen, zodat je samen met een klasgenoot bijvoorbeeld kunt oefenen. Ook geeft onze rijschool voor de Stichting Bevordering Verkeerseducatie (SBV) antisliptrainingen met landbouwvoertuigen op het Verkeers Educatie Centrum in Drachten.

Daarom kies je Argus

In de Griekse mythologie was Argus een reus die over zijn hele lichaam 100 ogen had. Daarmee kon hij alles goed in de gaten houden en was er altijd eentje die een letterlijk oogje in het zeil hield. Wij doen als rijschool precies hetzelfde: we kijken goed naar onze leerlingen en proberen ze zo zelfstandig en veilig mogelijk op weg te helpen. Kies voor ons, want:

  • Wij bieden kwaliteit tegen een scherpe prijs
  • Bij ons profiteer je van 25 jaar ervaring
  • Een eerste les is bij ons gratis
  • Ook voor trekkerrijles zit je bij ons goed
  • Je vindt bij ons zowel V.I.P. als last minute rijles
  • Onze rijschool helpt je met de theorie leren

Rijschool

Kom je bij ons lessen?

We hopen natuurlijk van harte dat je voor onze rijschool kiest. Dat doen inmiddels al vele anderen ook en bijna een kwart van alle leerlingen is overgestapt van een andere rijschool naar ons. Bij ons weten ze dat ze de juiste technieken aangeleerd krijgen en waar voor hun geld ontvangen. Kortom, zij stappen niet voor niets over naar onze rijschool. Maak niet diezelfde fout en kom gewoon direct bij ons lessen. Je bent van harte welkom! Bel voor meer informatie of het plannen van de eerste les naar 0511-422488. Of laat een berichtje achter via het contactformulier op onze website. Onze rijschool is je graag van dienst.