Autorijlessen

De beste kwaliteit autorijlessen

Je kunt bij iedere rijschool in principe autorijlessen volgen. Maar wil je verzekerd zijn van kwaliteit, dan kies je voor Auto & motorrijschool Argus. Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring als rij-instructeur en kunnen je met diverse rijbewijzen helpen. Ook zorgen we ervoor dat jij je theorie-examen haalt. Inmiddels worden we zelfs door scholen ingeschakeld om ze te helpen met bepaalde examens. En ook vangen we vaak teleurgestelde leerlingen op, die bij een andere rijschool maar niet slagen. Met onze autorijlessen zorgen we ervoor dat jij veilig de weg op kunt en dat pasje haalt!

Autorijbewijs Rijschool Argus

KWALITEIT RIJLESSEN VOOR EEN BETAALBARE PRIJS!

Autorijbewijs Rijschool Argus

Zo doen we dat

Je kunt bij ons terecht voor autorijlessen, die worden gegeven door een goed opgeleide en ervaren instructeur. We werken als volgt:

  • In overleg plannen we bij voorkeur een of twee lesuren per week in.
  • Je krijgt een vaste instructeur en een speciale leskaart, waarop jouw vorderingen worden bijgehouden.
  • We adviseren je om vooraf al je theoriecertificaat te halen.
  • Wil je voordelig lessen? Boek dan last minute lessen. Je hoort de dag ervoor of we je kunnen inplannen.
  • Wil je snel je rijbewijs halen? Vraag ons dan naar de spoedoptie voor autorijlessen.

Liever geen spoedopleiding

Sommige rijscholen adverteren met de mogelijkheid om binnen 10 dagen je rijbewijs te halen. Wij vinden dit niet verantwoord en smeren het programma liever uit over 10 weken, waarbij je dan iedere week vier uur lest. Op die manier zit je aan het gemiddelde van 30 tot 40 autorijlessen. Ook is de spreiding dan beter, waardoor de stof en vaardigheden beter blijven hangen. Wij merken dat de resultaten dan beter zijn. Bovendien kunnen we dan flexibel zijn in de autorijlessen. Bij ziekte kunnen we de achterstand gemakkelijker opvangen of je kunt extra lessen als dat nodig is.

Wij zijn geslaagd!!!

Reacties van leerlingen

Jouwert WielingaJouwert Wielinga
09:57 15 Dec 22
Goede rijschool!
Daniël BloemDaniël Bloem
18:54 11 Jan 22
Mooi materiaal en goed voor elkaar👌
A KloostermanA Kloosterman
14:31 24 May 21
Bijna 40 jaar geleden heb ik mijn rijbewijs bij Argus gehaald. Toen nog gevestigd in Leeuwarden en onder een andere eigenaar. Ik weet zeker dat de huidige eigenaar minstens zo goed is als de oude. Die was echt goed. Ik zie de Opel Ascona nog aankomen..... Geweldig! Succes Piet 👍😄
Menno DillemaMenno Dillema
14:49 15 Dec 20
Duco MolenDuco Molen
19:32 20 Apr 18
Leuke rijschool!
js_loader

Kom je bij ons lessen?

Ben je overtuigd van onze professionaliteit en de kwalitatieve autorijlessen die we je kunnen bieden? Ga dan vol gas naar ons contactformulier en laat een bericht achter. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met jou opnemen. Of je kunt ons bellen: 06 535 338 07. Onze medewerkers vertellen je graag meer over de gratis proefles, onze pakketmogelijkheden of onze lesprogramma’s. Bel of mail je ons snel om de eerste autorijlessen in te plannen?

Beginnen met rijlessen?