Trekkerrijbewijs Leek

Trekkerrijbewijs halen in Leek

Een T-rijbewijs is vaak handig voor mensen die in de agrarische sector werken of een landbouwopleiding volgen. Heb jij een trekkerrijbewijs nodig, maar zoek je nog een goede rijschool waar jij jouw eerste trekkerrijles kan volgen? Rijschool Argus in Leek helpt jou hier met veel plezier bij. Onze jarenlange ervaring en kennis gecombineerd met jouw inzet zorgen ervoor dat jij binnenkort zelf mét T-rijbewijs de weg op kan.

trekkerrijbewijs

KWALITEIT RIJLESSEN VOOR EEN BETAALBARE PRIJS!

Tractor rijbewijs

Voertuigen voor het T-rijbewijs in Leek

Iedereen vanaf 16 jaar en ouder is welkom bij onze rijschool in Leek. Een trekkerrijbewijs is nodig als jij bijvoorbeeld een land- of bosbouwtrekker (LBT) wil gaan besturen. Maar ook bij een motorrijtuig met beperkte snelheid (MMBS) is een T-rijbewijs vaak onmisbaar. Er zijn wel enkele uitzonderingen hiervoor, die kun je vinden op onze website.

Trekkerrijbewijs halen? Theorie-examen doen!

Uiteraard moet je een theorie-examen maken als jij uiteindelijk het trekkerrijbewijs wil halen. Dit theorie-examen kan je vanaf 15,5 jaar aanvragen bij het CBR. Wil je goed voorbereid jouw trekkerrijles starten én in één keer het theorie-examen halen? Stuur ons dan een mailtje voor extra studiemateriaal.

rijschool argus

Voordelen rijschool Argus Leek

Kies je voor Argus in Leek, dan kies je voor tractorrijlessen met vele voordelen:

  • Ontvang een GRATIS tractorrijles, lees hier onze voorwaarden
  • Kies voor een voordelig pakket aan trekkerrijlessen
  • Rij veilig dankzij de extra rem- en koppeling bediening bij de instructeur
  • Les in moderne tractoren met aanhanger of kipper
  • Leer alles over het veilig aan- en afkoppelen van een aanhanger
  • Volg tractorrijles met aanhangers voorzien van het DuoMatic luchtkoppel-systeem

Wij zijn geslaagd!!!

Reacties van leerlingen

Jouwert WielingaJouwert Wielinga
09:57 15 Dec 22
Goede rijschool!
Daniël BloemDaniël Bloem
18:54 11 Jan 22
Mooi materiaal en goed voor elkaar👌
A KloostermanA Kloosterman
14:31 24 May 21
Bijna 40 jaar geleden heb ik mijn rijbewijs bij Argus gehaald. Toen nog gevestigd in Leeuwarden en onder een andere eigenaar. Ik weet zeker dat de huidige eigenaar minstens zo goed is als de oude. Die was echt goed. Ik zie de Opel Ascona nog aankomen..... Geweldig! Succes Piet 👍😄
Menno DillemaMenno Dillema
14:49 15 Dec 20
Duco MolenDuco Molen
19:32 20 Apr 18
Leuke rijschool!
js_loader

Tarieven voor het tractorrijbewijs in Leek

Wil jij graag jouw eerste trekkerrijles starten en ben je benieuwd wat dit gaat kosten? Op onze prijzenpagina staan enkele pakketvoorbeelden. Let op: dit is een indicatie. Aan de hand van jouw kennis bepalen we uiteindelijk hoeveel lessen je nodig zal hebben om het trekkerrijbewijs te kunnen halen. Wil je meer informatie over onze rijschool in Leek? Je kan ons altijd vrijblijvend contacten. Bel naar 06 53533807. Mailen kan naar info@rijschool-argus.nl.

Argus in Leek: alles voor jouw trekkerrijbewijs

Wil jij op een trekker leren rijden? Neem dan vrijblijvend contact op met onze rijschool Argus in Leek. Bij Argus volg je een leerzame en veilige trekker opleiding. Zien wij jou binnenkort voor jouw eerste trekkerrijles?