Trekkerrijbewijs Harderwijk

Trekkerrijbewijs halen in Harderwijk

Woon jij in Harderwijk en wil je binnenkort starten met lessen voor het T-rijbewijs? Kies voor rijschool Argus in Harderwijk. Onze ervaren instructeurs helpen jou graag voor het behalen van jouw trekkerrijbewijs. Wanneer je kiest voor rijschool Argus in Harderwijk weet je in ieder geval zeker dat het veilig én gezellig is.

trekker rijles

KWALITEIT RIJLESSEN VOOR EEN BETAALBARE PRIJS!

Tractor rijbewijs

Trekkerrijbewijs voor 16+

Iedereen van 16 jaar en ouder kan zijn T-rijbewijs halen bij rijschool Argus in Harderwijk. Wil je een land- of bosbouwtrekker (LBT) of een motorrijtuig met beperkte snelheid (MMBS) besturen? Een tractorrijbewijs is dan vaak nodig. Er zijn een paar uitzonderingen voor deze voertuigen, deze kan je op onze website lezen.

Wil jij samen met een collega, klasgenoot of vriend het traject starten om jullie tractorrijbewijs te halen? Dankzij onze vier Claas combinaties kan dat!

T-rijbewijs en het theorie-examen

Je moet voor het T-rijbewijs het theorie-examen halen. Hiervoor hoef je geen 16 te zijn, je kan dit al doen vanaf 15,5 jaar. Het theorie-examen vraag je aan bij het CBR en zij geven jou als je slaagt het certificaat. Vanaf dit moment is het certificaat 1,5 geldig. Zorg er dus voor dat je binnen die tijd jouw praktijkexamen voor jouw T-rijbewijs haalt. Kies je voor Argus Harderwijk, dan zorgen wij er samen voor dat jij binnen de termijnen jouw trekkerrijbewijs in handen hebt.

Tip: Zoek jij nog extra studiemateriaal voor het theorie-examen? Mail dan naar info@rijschool-argus.nl.

rijschool argus

Voordelen van trekker leren rijden bij Argus in Harderwijk

Wil jij trekker leren rijden bij onze rijschool Argus in Harderwijk? Dan pak je de volgende voordelen mee:

  • Wij bieden betaalbare pakketprijzen voor jouw tractorrijles
  • Samen met onze ervaren instructeurs ga je veilig de weg op
  • De instructeursstoel is voorzien van rem- en koppelingbediening
  • Leer hoe je veilig een aanhanger kan aan- en afkoppelen
  • Ontvang een GRATIS trekkerrijles wanneer jij een nieuw persoon introduceert bij Argus in Harderwijk

Wij zijn geslaagd!!!

Reacties van leerlingen

Jouwert WielingaJouwert Wielinga
09:57 15 Dec 22
Goede rijschool!
Daniël BloemDaniël Bloem
18:54 11 Jan 22
Mooi materiaal en goed voor elkaar👌
A KloostermanA Kloosterman
14:31 24 May 21
Bijna 40 jaar geleden heb ik mijn rijbewijs bij Argus gehaald. Toen nog gevestigd in Leeuwarden en onder een andere eigenaar. Ik weet zeker dat de huidige eigenaar minstens zo goed is als de oude. Die was echt goed. Ik zie de Opel Ascona nog aankomen..... Geweldig! Succes Piet 👍😄
Menno DillemaMenno Dillema
14:49 15 Dec 20
Duco MolenDuco Molen
19:32 20 Apr 18
Leuke rijschool!
js_loader

Trekkerrijbewijs halen? Kies voor rijschool Argus in Harderwijk!

Werk jij binnen de agrarische sector of studeer je aan een landbouwopleiding? Een trekkerrijbewijs is dan bijna onmisbaar! Schrijf je in bij onze rijschool in Harderwijk en start snel met jouw eerste tractorrijles. Benieuwd naar onze tarieven? Bekijk enkele voorbeelden op de prijzenpagina of neem vrijblijvend contact met ons op. Bellen kan naar 06 53533807. Hopelijk zien we je snel!