Trekkerrijbewijs Weststellingwerf

Trekkerrijbewijs halen in Weststellingwerf

Wil jij een stapje verder gaan dan het normale B-rijbewijs? Met het T-rijbewijs zit jij veilig achter jouw LBT- of MMBS-voertuig. Voor iedereen die in Weststellingwerf woont en op zoek is naar een goede rijschool: dit doe je bij rijschool Argus! De instructeurs bij Argus zijn gespecialiseerd in het verzorgen van een goede opleiding voor jouw trekkerrijbewijs.

trekkerrijbewijs

KWALITEIT RIJLESSEN VOOR EEN BETAALBARE PRIJS!

trekker rijbewijs halen

Jouw T-rijbewijs halen in Weststellingwerf

Vanaf 16 jaar kan je trekker leren rijden bij rijschool Argus Weststellingwerf. Een trekkerrijbewijs halen is van belang wanneer je met de volgende voertuigen de weg op wilt:

  • Een land- of bosbouwtrekker (LBT)
  • Een motorrijtuig met beperkte snelheid (MMBS)

Of je nu werkt bij een agrarisch bedrijf of dat je student bent aan een landbouwopleiding, bij rijschool Argus Weststellingwerf zit je goed. Wil jij samen met een collega of student het tractorrijbewijs halen? Dankzij onze Claas combinaties kan dat.

Theorie-examen voorafgaand aan het T-rijbewijs

Voor je jouw trekkerrijbewijs kunt halen moet je het theorie-examen hebben gehaald. Dit examen kan je al vanaf 15,5 jaar doen. Je krijgt het certificaat vervolgens van het CBR, dit is dan nog 1,5 jaar geldig. Rijschool Argus Weststellingwerf zorgt er samen met jou voor dat je jouw trekkerrijbewijs binnen deze periode haalt.

Op zoek naar studiemateriaal voor het theorie-examen? Stuur een mailtje naar info@rijschool-argus.nl en we helpen je verder!

trekker rijbewijs halen

Moderne tractoren bij Argus Weststellingwerf

Kom jij trekker leren rijden bij Argus in Weststellingwerf? Dan zorgen we ervoor dat jij helemaal ready bent voor jouw trekkerrijbewijs. Daarom hebben we flink geïnvesteerd in de materialen. Onze grote trots is de instructeursstoel: de instructeur die tijdens jouw tractorrijles naast jou zit kan hier de rem en koppeling bedienen.

Tijdens de trekkerrijles hangt er een aanhanger achter de tractor. Deze is voorzien van drukluchtberemming. Tijdens de lessen voorafgaand aan jouw T-rijbewijs krijg je uitgebreid uitleg over het veilig aan- en afkoppelen van een aanhanger.

Wij zijn geslaagd!!!

Reacties van leerlingen

Jouwert WielingaJouwert Wielinga
09:57 15 Dec 22
Goede rijschool!
Daniël BloemDaniël Bloem
18:54 11 Jan 22
Mooi materiaal en goed voor elkaar👌
A KloostermanA Kloosterman
14:31 24 May 21
Bijna 40 jaar geleden heb ik mijn rijbewijs bij Argus gehaald. Toen nog gevestigd in Leeuwarden en onder een andere eigenaar. Ik weet zeker dat de huidige eigenaar minstens zo goed is als de oude. Die was echt goed. Ik zie de Opel Ascona nog aankomen..... Geweldig! Succes Piet 👍😄
Menno DillemaMenno Dillema
14:49 15 Dec 20
Duco MolenDuco Molen
19:32 20 Apr 18
Leuke rijschool!
js_loader

Trekker leren rijden in Weststellingwerf? Argus helpt!

Bij Rijschool Argus Weststellingwerf zijn we op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen van het T-bewijs. Als jij binnenkort de openbare weg op wilt met een LBT of een MMBS, dan raden wij je aan om contact met ons op te nemen. Kijk online voor een indicatie van de pakketprijzen voor het trekkerrijbewijs. Wacht niet langer, voordat je het weet heb jij jouw eerste tractorrijles en niet veel later het T-rijbewijs op zak!

Beginnen met rijlessen?