Trekkerrijbewijs Sneek

Trekkerrijbewijs halen in Sneek

Ben je op zoek naar de perfecte rijschool voor jouw trekkerrijbewijs? Zoek niet langer verder en schrijf je in bij rijschool Argus in Sneek. Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van de rijopleiding voor het T-rijbewijs. Een rijschool in Sneek waar jij goede lessen krijgt, zodat jij binnenkort met jouw trekkerrijbewijs de weg op kan. Kom het zelf ervaren!

trekker rijbewijs

KWALITEIT RIJLESSEN VOOR EEN BETAALBARE PRIJS!

rijschool argus

T-rijbewijs in Sneek halen

Als jij een T-rijbewijs wil halen moet je minimaal 16 jaar zijn. Trekker leren rijden bij rijschool Argus in Sneek is belangrijk als jij met één van de volgende voertuigen de weg op wilt:

  • Land- of bosbouwtrekker (LBT)
  • Motorrijtuig met beperkte snelheid (MMBS)

Jouw trekkerrijbewijs halen? Iedereen is welkom bij onze rijschool in Sneek. Als jij een trekker rijbewijs nodig hebt voor jouw werk, maar ook wanneer je nog in opleiding bent, kan je trekker leren rijden bij Argus.

T-rijbewijs theorie-examen halen

Voordat wij jou een T-rijbewijs kunnen overhandigen, moet je eerst het theorie-certificaat halen. Begin dus altijd tijdig met het leren voor je theorie-examen. Vanaf het moment dat jij het theorie-examen gehaald hebt, is dit certificaat 1,5 jaar geldig. Binnen deze periode moet je dus ook het praktijkexamen halen. Kies je voor rijschool Argus, dan komt dit helemaal goed. Samen zorgen we ervoor dat jij snel voorbereid bent om met een T-rijbewijs de weg op te gaan.

Wist je dat je al vanaf 15,5 jaar het theorie-examen kunt doen bij het CBR? Vanaf je 16e jaar kan je bij ons komen voor de trekkerrijlessen.

trekker rijbewijs argus

Moderne tractoren bij Argus Sneek

Bij Argus investeren wij in onze materialen. Wij willen jou de beste rijopleiding bieden, zodat jij veilig en volledig geïnformeerd de weg in Sneek op kan. Jouw trekkerrijbewijs haal je bij ons door te oefenen met de meest moderne tractoren. Zo is onze instructeursstoel optimaal uitgerust: de instructeur kan namelijk de rem en koppeling bedienen tijdens de rijlessen.

Wij zijn geslaagd!!!

Reacties van leerlingen

Jouwert WielingaJouwert Wielinga
09:57 15 Dec 22
Goede rijschool!
Daniël BloemDaniël Bloem
18:54 11 Jan 22
Mooi materiaal en goed voor elkaar👌
A KloostermanA Kloosterman
14:31 24 May 21
Bijna 40 jaar geleden heb ik mijn rijbewijs bij Argus gehaald. Toen nog gevestigd in Leeuwarden en onder een andere eigenaar. Ik weet zeker dat de huidige eigenaar minstens zo goed is als de oude. Die was echt goed. Ik zie de Opel Ascona nog aankomen..... Geweldig! Succes Piet 👍😄
Menno DillemaMenno Dillema
14:49 15 Dec 20
Duco MolenDuco Molen
19:32 20 Apr 18
Leuke rijschool!
js_loader

Trekker leren rijden in Sneek doe je bij rijschool Argus

Zonder trekkerrijbewijs kan je niet zomaar de weg op met een LBT of MMBS. Bekijk de eisen voor het besturen van deze voertuigen op onze site. Voor vragen of meer informatie kan je altijd contact met ons opnemen. Wacht niet langer en start binnenkort met jouw eerste tractorrijles!

Beginnen met rijlessen?