Trekker rijbewijs Leeuwarden

Wil jij graag trekker leren rijden? Woon jij in Leeuwarden en ben je nog op zoek naar een goede rijschool? Het T-rijbewijs haal je bij Argus in Leeuwarden! Bij rijschool Argus zijn we gespecialiseerd in het verzorgen van een goede opleiding voor jouw trekkerrijbewijs.

Jouw T-rijbewijs Leeuwarden

Ben jij 16 jaar of ouder? Je kan dan trekker leren rijden bij rijschool Argus Leeuwarden. Een trekkerrijbewijs halen is van belang wanneer je de volgende voertuigen op de openbare weg wilt besturen:

  • Een land- of bosbouwtrekker (LBT)
  • Een motorrijtuig met beperkte snelheid (MMBS)

Heb jij een tractorrijbewijs nodig voor jouw werk? Dan zit je bij rijschool Argus goed. Maar ook als student ben je meer dan welkom om trekkerrijles te volgen in Leeuwarden. Dankzij onze Claas combinaties kun jij samen met een studiegenoot het trekkerrijbewijs halen. Door samen de Argus rijopleiding te volgen kunnen jullie carpoolen: milieubewust én praktisch!

T-Rijbewijs Leeuwarden

Theorie-examen T-rijbewijs

Om uiteindelijk met een T-rijbewijs de weg op te kunnen, moet je het theorie-examen halen. Wist je dat je al vanaf 15,5 jaar dit examen kan doen bij het CBR? Jouw theorie-certificaat is dan 1,5 jaar geldig. Ook voor volwassenen geldt deze regel: binnen 1,5 jaar na het behalen van jouw theorie-certificaat moet je jouw trekkerrijbewijs halen. Met de hulp van rijschool Argus Leeuwarden komt dat helemaal goed.

Ben jij nog op zoek naar studiemateriaal voor het theorie-examen? Stuur ons een mailtje!

Argus Leeuwarden heeft de modernste tractoren

Wil jij trekker leren rijden bij Argus in Leeuwarden? Om jou klaar te stomen voor het trekkerrijbewijs maken we gebruik van moderne tractoren. We hebben flink geïnvesteerd in het materiaal. De instructeursstoel is onze grote trots: hier kunnen wij namelijk de rem en koppeling bedienen tijdens jouw tractorrijles.

Tijdens de trekkerrijles hangt er een kipper of aanhanger achter de tractor. Deze is voorzien van drukluchtberemming. Uiteraard krijg je tijdens de trekkerrijles ook uitleg over het veilig aan- en afkoppelen van de aanhanger.

Trekker leren rijden in Leeuwarden? Argus helpt!

Bij Rijschool Argus Leeuwarden zijn we op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen van het T-bewijs. Wil jij binnenkort met een LBT of MMBS de openbare weg op? Wacht niet langer en neem contact met ons op. Kijk online voor een indicatie van onze pakketprijzen. Samen maken we er leerzame rijlessen van. Zo kan jij binnen no-time de weg op met jouw nieuwe T-rijbewijs.