Trekkerrijbewijs halen in Heerenveen

Wil jij solliciteren bij een agrarisch bedrijf maar heb je nog geen T-rijbewijs? Of start je binnenkort aan een landbouw opleiding? Argus is de rijschool in Heerenveen die jou helpt jouw trekkerrijbewijs te halen. Kies voor onze rijschool Argus in Heerenveen, dan verzeker jij jezelf van leerzame, informatieve en veilige trekkerrijlessen.

T-rijbewijs in Heerenveen bij Argus

Iedereen van 16 jaar en ouder is welkom bij rijschool Argus in Heerenveen. Het trekkerrijbewijs is belangrijk als jij één of meer van de volgende voertuigen wil besturen:

  • T-rijbewijs is nodig voor een land- of bosbouwtrekker (LBT)
  • T-rijbewijs is nodig voor een motorrijtuig met beperkte snelheid (MMBS)

 

Niet voor elk LBT- of MMBS voertuig is een tractorrijbewijs nodig, lees de uitzonderingen op onze website.

Wil jij jouw trekkerrijbewijs halen? Dan moet je eerst slagen voor het theorie-examen. Hier kan je al mee beginnen als je 15,5 jaar bent. Ben jij geslaagd, dan is dit certificaat nog 1,5 jaar geldig. Binnen deze 1,5 volg je tractorrijles bij Argus en zorgen we er samen voor dat jij ook voor het praktijkexamen slaagt.

T-Rijbewijs Heerenveen

Voordelen van rijschool Argus Heerenveen

Trekkerrijlessen volgen bij Argus heeft verschillende voordelen:

  • Ontvang GRATIS lessen als er dankzij jou mensen bij Argus Heerenveen komen lessen
  • Maak tijdens jouw trekkerrijles gebruik van moderne tractoren
  • Veilig tractorrijles volgen: de instructeur naast jou kan rem en koppeling bedienen
  • Goede uitleg over het veilig aan- en afkoppelen van de aanhanger
  • Mooie en voordelige pakketprijzen
  • Trekkerrijles volgen met aanhangers voorzien van het DuoMatic luchtkoppelsysteem

Prijzen trekkerrijbewijs Heerenveen

Om uiteindelijk in het bezit te zijn van een trekkerrijbewijs moet je meerdere lessen volgen. Bij Argus Heerenveen kijken wij altijd naar jouw specifieke situatie. We kijken wat je al kan en wat je nog moet leren, zo kunnen we samen met jou het perfecte rijslespakket samenstellen. Wil jij graag trekkerrijles bij ons volgen en ben je benieuwd naar enkele voorbeeldprijzen? Bekijk dan onze prijzenpagina.

Tractorrijles volgen bij Argus

Wil jij trekker leren rijden? Een trekkerrijbewijs halen is leerzaam én veilig bij rijschool Argus Heerenveen. Bij Argus zijn we op de hoogte van alle ontwikkelingen op het gebied van het T-rijbewijs. Zo rijd je met een veilig gevoel naast één van onze instructeurs. Voor je het weet stap jij alleen met jouw trekkerrijbewijs in een tractor! Geïnteresseerd? Neem vrijblijvend contact met ons op.