Trekkerrijbewijs Harlingen

Trekkerrijbewijs halen in Harlingen

Ben jij op zoek naar een rijschool die jou goed kan opleiden voor het T-rijbewijs? Rijschool Argus in Harlingen helpt jou hier graag bij. Onze instructeurs hebben jarenlange ervaring en kunnen jou op deze manier een goede en veilige scholing bieden. Kies voor leerzaam, veilig en betaalbaar: dat zijn de tractorrijlessen bij Argus in Harlingen.

rijschool argus

KWALITEIT RIJLESSEN VOOR EEN BETAALBARE PRIJS!

Tractor rijbewijs

Trekkerrijbewijs voor 16+

Vanaf 16 jaar kan iedereen zijn T-rijbewijs halen bij onze rijschool in Harlingen. Een trekkerrijbewijs heb je nodig wanneer je een land- of bosbouwtrekker (LBT) wil besturen, maar ook bij een motorrijtuig met beperkte snelheid (MMBS) ga je veilig de weg op met een T-rijbewijs.

Er zijn een paar uitzonderingen op deze voertuigen, deze lees je op onze website.

Theorie-examen voor T-rijbewijs

Net als bij het normale rijbewijs moet je voor het T-rijbewijs een theorie-examen afleggen. Deze minimale leeftijd ligt niet op 16 jaar, maar op 15,5 jaar. Vanaf het moment dat jij het theorie-examen haalt, is dit 1,5 jaar geldig. Argus in Harlingen zorgt er samen met jou voor dat jij binnen deze periode jouw trekkerrijbewijs haalt.

Tip: Kan jij wel wat extra studiemateriaal voor het theorie-examen gebruiken? Stuur dan een mailtje naar info@rijschool-argus.nl.

rijschool argus

Voordelen van trekker leren rijden bij Argus in Harlingen

Wil jij trekker leren rijden? Kies dan voor onze rijschool Argus in Harlingen. Kies je voor ons, dan kies je namelijk voor vele pluspunten:

  • Wij bieden betaalbare pakketprijzen voor jouw tractorrijles
  • Je krijgt les van ervaren instructeurs die zorgen dat jij veilig de weg op gaat
  • Veiligheid staat boven alles, zo is onze instructeursstoel voorzien van rem- en koppelingbediening
  • Je krijgt duidelijke uitleg over het veilig aan- en afkoppelen van de aanhanger tijdens jouw trekkerrijles
  • Je ontvangt een GRATIS trekkerrijles voor ieder nieuw persoon die zich inschrijft bij Argos in Harlingen dankzij jou

Wij zijn geslaagd!!!

Reacties van leerlingen

Jouwert WielingaJouwert Wielinga
09:57 15 Dec 22
Goede rijschool!
Daniël BloemDaniël Bloem
18:54 11 Jan 22
Mooi materiaal en goed voor elkaar👌
A KloostermanA Kloosterman
14:31 24 May 21
Bijna 40 jaar geleden heb ik mijn rijbewijs bij Argus gehaald. Toen nog gevestigd in Leeuwarden en onder een andere eigenaar. Ik weet zeker dat de huidige eigenaar minstens zo goed is als de oude. Die was echt goed. Ik zie de Opel Ascona nog aankomen..... Geweldig! Succes Piet 👍😄
Menno DillemaMenno Dillema
14:49 15 Dec 20
Duco MolenDuco Molen
19:32 20 Apr 18
Leuke rijschool!
js_loader

Trekkerrijbewijs halen? Kies voor rijschool Argus in Harlingen!

Werk jij binnen de agrarische sector of studeer je aan een landbouwopleiding? Een trekkerrijbewijs is dan onmisbaar! Meld je vandaag nog aan bij onze rijschool in Harlingen en start binnenkort al met jouw eerste tractorrijles. De tarieven voor het behalen van een T-rijbewijs lees je online. Voor vragen kan je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Bellen kan naar  06 53533807. Hopelijk zien we je snel!