Trekkerrijbewijs Franeker

Trekkerrijbewijs halen in Franeker

Een T-rijbewijs wordt vaak gehaald door mensen die in de agrarische sector werken of die een landbouwopleiding volgen. Heb jij een trekkerrijbewijs nodig, maar zoek je nog een goede rijschool waar jij jouw eerste trekkerrijles kan starten? Rijschool Argus in Franeker is precies wat jij zoekt. We combineren onze jarenlange ervaring en kennis met jouw inzet, zo zorgen we er samen voor dat jij binnen no-time dat T-rijbewijs op zak hebt!

Tractor rijbewijs

KWALITEIT RIJLESSEN VOOR EEN BETAALBARE PRIJS!

trekkerrijbewijs

Voertuigen voor het T-rijbewijs in Franeker

Iedereen van 16 jaar en ouder is welkom bij onze rijschool in Franeker. Een trekkerrijbewijs heb je nodig wanneer jij bijvoorbeeld een land- of bosbouwtrekker (LBT) wilt gaan besturen. Maar ook bij een motorrijtuig met beperkte snelheid (MMBS) is een T-rijbewijs vaak onmisbaar. Er zijn wel enkele uitzonderingen, lees deze uitzonderingen voor het trekkerrijbewijs op onze website.

Trekkerrijbewijs halen? Theorie-examen doen!

Uiteraard moet je net zoals bij het gewone B-rijbewijs een theorie-examen maken en halen, wil jij uiteindelijk het trekkerrijbewijs halen. Vanaf 15,5 jaar kan je bij het CBR jouw theorie-examen doen. Wil je goed voorbereid jouw trekkerrijles starten én vlot het theorie-examen halen? Stuur ons dan een mailtje voor wat extra studiemateriaal.

rijschool argus

Voordelen rijschool Argus Franeker

Kies je voor Argus in Franeker, dan kies je voor goede tractorrijlessen:

  • Ontvang een GRATIS tractorrijles, lees hier onze voorwaarden
  • Kies voor een voordelig pakket aan trekkerrijlessen
  • Rij veilig dankzij de extra rem- en koppelingbediening bij de instructeur
  • Les in moderne tractoren
  • Leer alles over het veilig aan- en afkoppelen van een aanhanger
  • Volg trekkerrijles met aanhangers voorzien van het DuoMatic luchtkoppel-systeem

Wij zijn geslaagd!!!

Reacties van leerlingen

Jouwert WielingaJouwert Wielinga
09:57 15 Dec 22
Goede rijschool!
Daniël BloemDaniël Bloem
18:54 11 Jan 22
Mooi materiaal en goed voor elkaar👌
A KloostermanA Kloosterman
14:31 24 May 21
Bijna 40 jaar geleden heb ik mijn rijbewijs bij Argus gehaald. Toen nog gevestigd in Leeuwarden en onder een andere eigenaar. Ik weet zeker dat de huidige eigenaar minstens zo goed is als de oude. Die was echt goed. Ik zie de Opel Ascona nog aankomen..... Geweldig! Succes Piet 👍😄
Menno DillemaMenno Dillema
14:49 15 Dec 20
Duco MolenDuco Molen
19:32 20 Apr 18
Leuke rijschool!
js_loader

Tarieven tractorrijbewijs Franeker

Wil jij graag jouw eerste trekkerrijles starten en ben je benieuwd wat dit gaat kosten? Op onze prijzenpagina staan enkele pakketvoorbeelden. Let op: dit is een indicatie. Aan de hand van jouw kennis bepalen we uiteindelijk hoeveel lessen je nodig zal hebben om het trekkerrijbewijs te halen.

Argus Franeker: jouw trekkerrijbewijs halen

Wil jij een trekker leren rijden, neem dan contact op met onze rijschool Argus in Franeker. Bij Argus volg je een leerzame en veilige trekker opleiding. Zo zijn onze instructeurs volledig op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom het T-rijbewijs én hebben ze al jaren ervaring in het geven van tractorrijles. Meld je bij ons aan en voor je het weet steek jij het T-rijbewijs zo in je zak!