Trekkerrijbewijs Drachten

Trekkerrijbewijs halen in Drachten

Werk jij in een agrarisch bedrijf of studeer je aan een landbouw opleiding? Hiervoor is een T-rijbewijs van groot belang. Rijschool Argus is de rijschool in Drachten die jij zoekt. Trekker leren rijden is nog nooit zo leuk, eenvoudig en leerzaam geweest. Wij zijn er namelijk in gespecialiseerd om jou van een goede opleiding te voorzien. Jouw trekker rijbewijs halen? Dit doe je bij rijschool Argus in Drachten!

trekker rijles

KWALITEIT RIJLESSEN VOOR EEN BETAALBARE PRIJS!

trekker rijbewijs

T-rijbewijs in Drachten halen

Trekker leren rijden kan al vanaf 16 jaar. Bij rijschool Argus Drachten zorgen we ervoor dat jij goed opgeleid wordt en veilig de weg op kan met een T-rijbewijs. Een trekkerrijbewijs is in twee gevallen nodig:

  • Wanneer jij een land- of bosbouwtrekker (LBT) wilt besturen
  • Wanneer jij een motorrijtuig met beperkte snelheid (MMBS) wilt besturen

Iedereen die een tractorrijbewijs wil halen is van harte welkom bij onze rijschool in Drachten. Van werknemers van agrarische bedrijven tot studenten die een landbouwopleiding volgen. Dankzij onze Claas combinaties kan jij nu met een collega of studiegenoot het trekkerrijbewijs halen.

Theorie-examen voor het trekkerrijbewijs

Uiteraard hoort er bij een trekkerrijbewijs een theorie-examen. Dit examen maak je bij het CBR en is na het behalen 1,5 jaar geldig. Kies je voor rijschool Argus in Drachten, dan zorgen wij er samen met jou voor dat jij binnen deze 1,5 jaar jouw T-rijbewijs haalt. Als je nog op zoek bent naar studiemateriaal dan kan je ons altijd een e-mail sturen.

Wil jij vlot jouw trekkerrijbewijs halen? Het theorie-examen kan je al maken vanaf 15,5 jaar. Vervolgens kan je vanaf 16 jaar jouw eerste tractorrijles volgen.

rijschool argus

Moderne tractoren tijdens trekkerrijles

Om te zorgen dat jij van de beste tractoropleiding geniet, krijg je bij ons trekkerrijles in moderne voertuigen. Bij rijschool Argus in Drachten hebben we geïnvesteerd in de materialen, zodat jij snel jouw T-rijbewijs kan halen. Onze grote trots is de instructeursstoel: deze stoel is zo gemaakt dat jouw instructeur tijdens de tractorrijles de rem en koppeling kan bedienen. Extra veilig dus!

Wij zijn geslaagd!!!

Reacties van leerlingen

Jouwert WielingaJouwert Wielinga
09:57 15 Dec 22
Goede rijschool!
Daniël BloemDaniël Bloem
18:54 11 Jan 22
Mooi materiaal en goed voor elkaar👌
A KloostermanA Kloosterman
14:31 24 May 21
Bijna 40 jaar geleden heb ik mijn rijbewijs bij Argus gehaald. Toen nog gevestigd in Leeuwarden en onder een andere eigenaar. Ik weet zeker dat de huidige eigenaar minstens zo goed is als de oude. Die was echt goed. Ik zie de Opel Ascona nog aankomen..... Geweldig! Succes Piet 👍😄
Menno DillemaMenno Dillema
14:49 15 Dec 20
Duco MolenDuco Molen
19:32 20 Apr 18
Leuke rijschool!
js_loader

Beginnen met rijlessen?