Trekkerrijbewijs halen in Drachten

Werk jij in een agrarisch bedrijf of studeer je aan een landbouw opleiding? Hiervoor is een T-rijbewijs van groot belang. Rijschool Argus is de rijschool in Drachten die jij zoekt. Trekker leren rijden is nog nooit zo leuk, eenvoudig en leerzaam geweest. Wij zijn er namelijk in gespecialiseerd om jou van een goede opleiding te voorzien. Jouw trekker rijbewijs halen? Dit doe je bij rijschool Argus in Drachten!

T-rijbewijs in Drachten halen

Trekker leren rijden kan al vanaf 16 jaar. Bij rijschool Argus Drachten zorgen we ervoor dat jij goed opgeleid wordt en veilig de weg op kan met een T-rijbewijs. Een trekkerrijbewijs is in twee gevallen nodig:

  • Wanneer jij een land- of bosbouwtrekker (LBT) wilt besturen
  • Wanneer jij een motorrijtuig met beperkte snelheid (MMBS) wilt besturen

Iedereen die een tractorrijbewijs wil halen is van harte welkom bij onze rijschool in Drachten. Van werknemers van agrarische bedrijven tot studenten die een landbouwopleiding volgen. Dankzij onze Claas combinaties kan jij nu met een collega of studiegenoot het trekkerrijbewijs halen.

T-Rijbewijs Drachten

Theorie-examen voor het trekkerrijbewijs

Uiteraard hoort er bij een trekkerrijbewijs een theorie-examen. Dit examen maak je bij het CBR en is na het behalen 1,5 jaar geldig. Kies je voor rijschool Argus in Drachten, dan zorgen wij er samen met jou voor dat jij binnen deze 1,5 jaar jouw T-rijbewijs haalt. Als je nog op zoek bent naar studiemateriaal dan kan je ons altijd een e-mail sturen.

Wil jij vlot jouw trekkerrijbewijs halen? Het theorie-examen kan je al maken vanaf 15,5 jaar. Vervolgens kan je vanaf 16 jaar jouw eerste tractorrijles volgen.

Moderne tractoren tijdens trekkerrijles

Om te zorgen dat jij van de beste tractoropleiding geniet, krijg je bij ons trekkerrijles in moderne voertuigen. Bij rijschool Argus in Drachten hebben we geïnvesteerd in de materialen, zodat jij snel jouw T-rijbewijs kan halen. Onze grote trots is de instructeursstoel: deze stoel is zo gemaakt dat jouw instructeur tijdens de tractorrijles de rem en koppeling kan bedienen. Extra veilig dus!

Trekker leren rijden? Kies rijschool Argus Drachten

Kies voor veilig, want dat doen wij ook. Bij rijschool Argus Drachten zijn we goed op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen van het trekkerrijbewijs. Wil jij ook graag het trekkerrijbewijs halen? Neem dan snel contact met ons op. Online kan je alvast kijken naar de pakketprijzen. Tot snel!