Trekkerrijbewijs halen in Dokkum

Ben jij op zoek naar een rijschool die jou goed kan opleiden naar het T-rijbewijs? Rijschool Argus in Dokkum helpt jou graag. Onze instructeurs hebben jarenlange ervaring en kunnen jou op deze manier de juiste scholing bieden. Kies voor leerzaam, veilig en betaalbaar: tractor rijles bij Argus Dokkum.

Trekkerrijbewijs halen vanaf 16+

Iedereen vanaf 16 jaar en ouder kan zijn T-rijbewijs halen bij rijschool Argus in Dokkum. Een trekkerrijbewijs is nodig wanneer je een land- of bosbouwtrekker (LBT) wilt besturen, maar ook bij een motorrijtuig met beperkte snelheid ga je veilig de weg op met een T-rijbewijs. Er zijn wel enkele uitzonderingen, deze lichten wij op onze website verder toe.

T-rijbewijs theorie-examen

Net als bij het normale B-rijbewijs moet je voor het T-rijbewijs een theorie-examen afleggen. Dit kan je al doen vanaf 15,5 jaar. Je maakt dit theorie-examen bij het CBR. Vanaf dat moment is jouw behaalde theorie-examen 1,5 jaar geldig. Argus in Dokkum zorgt er samen met jou voor dat jij binnen deze 1,5 jaar jouw trekkerrijbewijs haalt.

Tip: zoek jij nog extra studiemateriaal voor het theorie-examen? Stuur ons dan een mailtje! Dit kan je doen naar info@rijschool-argus.nl.

T-Rijbewijs Dokkum

Voordelen van het trekker leren rijden bij Argus in Dokkum

Wil jij trekker leren rijden, dan doe je er goed aan om voor onze rijschool Argus in Dokkum te kiezen. Kies je voor ons, dan kies je namelijk voor vele pluspunten:

  • Onze betaalbare pakketprijzen voor jouw tractorrijles
  • Ervaren instructeurs die zorgen dat jij veilig de weg op gaat
  • Veiligheid boven alles dankzij de rem- en koppelingbesturing bij de instructeursstoel
  • Uitleg over het veilig aan- en afkoppelen van de aanhanger tijdens jouw trekkerrijles
  • Een GRATIS trekkerrijles voor elk nieuw persoon die zich dankzij jou inschrijft bij Argos in Dokkum

Trekkerrijbewijs halen? Kies voor rijschool Argus Dokkum!

Werk jij binnen de agrarische sector of studeer je aan een landbouwopleiding? Een trekkerrijbewijs is dan bijna onmisbaar! Meld je vandaag nog aan bij onze rijschool in Dokkum en start binnenkort al met jouw eerste tractorrijles. Bekijk online onze tarieven voor het T-rijbewijs. Wil je meer informatie over het tractorrijbewijs of heb je een andere vraag? Je kan altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Bellen kan naar 0511 422488 of 06 53533807. Hopelijk tot snel!