Trekkerrijbewijs halen Bolsward

Wil jij graag trekker leren rijden? Ga dan voor het T-rijbewijs! Haal jouw tractorrijbewijs bij onze rijschool Argus in Bolsward. Het lespakket voor het T-rijbewijs is één van onze specialiteiten en onze instructeurs helpen jou daar dan ook met plezier mee. Kies voor Argus Bolsward en verzeker jezelf van een goede rijopleiding voor het trekkerrijbewijs.

T-rijbewijs in Bolsward halen

Vanaf 16 jaar mag je trekker leren rijden bij rijschool Argus Bolsward. Een T-rijbewijs heb je nodig wanneer je de openbare weg op gaat met een land- of bosbouwtrekker (LBT). Ook bij een motorrijtuig met beperkte snelheid (MMBS) moet je in het bezit zijn van een trekkerrijbewijs. Let op: er zijn enkele uitzonderingen voor deze voertuigen, soms heb je namelijk geen tractorrijbewijs nodig.

Een tractorrijbewijs kan in vele gevallen erg belangrijk zijn. Werk je in de agrarische sector of studeer je aan een landbouwopleiding? Dan is een T-rijbewijs vaak onmisbaar. Dankzij onze Claas combinaties kan jij samen met een collega of studiegenoot trekkerrijlessen volgen. Zo kan je samen carpoolen naar Argus Bolsward: praktisch én milieubewust.

T-Rijbewijs Bolsward

Theorie-examen voor het T-rijbewijs

Bij het T-rijbewijs moet je ook een theorie-examen afleggen. Dit theorie-examen maak je bij het CBR. Vanaf het moment dat je het examen haalt, is het certificaat 1,5 jaar geldig. Voor de trekkerrijlessen moet je wachten tot je 16 bent, maar het theorie-examen mag je al doen vanaf 15,5 jaar.

Wil jij zo snel mogelijk jouw trekkerrijbewijs halen en kan je wel wat hulp gebruiken bij het theorie-examen? Stuur ons dan een e-mail voor extra studiemateriaal.

Argus Bolsward: moderne tractoren

Trekker leren rijden doe je bij Argus Bolsward in moderne tractoren met aanhanger. Door flink te investeren in de materialen zorgen we voor een veilige tractorrijles. Je krijgt uitleg over hoe je de aanhanger veilig aan- en afkoppelt. Tijdens de tractorrijles zit er een instructeur naast jou, hij of zij kan dan ook de rem en koppeling bedienen.

Trekkerrijbewijs halen bij Argus Bolsward

Bij rijschool Argus Opsterland blijven wij continu op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen van het T-rijbewijs. Wil jij het trekkerrijbewijs halen? Neem dan snel contact met ons op. Voor een indicatie van onze pakketprijzen ga je naar de prijzenpagina. Uiteraard kan je altijd vrijblijvend contact opnemen om al jouw vragen te stellen. Bellen kan naar 06 53533807 of 0511 422488. Hopelijk tot snel in Bolsward!