Trekkerrijbewijs Appelscha

Trekker rijbewijs halen in Appelscha

Een trekkerrijbewijs halen lukt niet zonder goede rijschool. Ben jij op zoek naar een rijschool voor jouw T-rijbewijs die de lessen afstemt op jouw kennis, ervaren instructeurs in dienst heeft, trekkerrijles aanbiedt voor een mooie prijs én jou laat lessen in moderne tractoren? Dan zit je bij rijschool Argus in Appelscha helemaal goed.

trekker rijles

KWALITEIT RIJLESSEN VOOR EEN BETAALBARE PRIJS!

trekker rijbewijs

T-rijbewijs voor LBT en MMBS

In de agrarische sector is een trekkerrijbewijs bijna onmisbaar. Je kan hier dus niet vroeg genoeg mee beginnen. Je kan jouw eerste tractorrijles al starten als je 16 jaar bent: ideaal voor de studenten van de landbouwopleiding. Met een T-rijbewijs kan je de volgende voertuigen besturen:

  • Een land- of bosbouwtrekker (LBT)
  • Een motorrijtuig met beperkte snelheid (MMBS)

Let op: niet bij elk LBT- of MMBS-voertuig is een tractorrijbewijs nodig. Lees over de uitzonderingen op onze website. Voor jongeren die graag een T-rijbewijs willen halen is er een groot voordeel: je kan het bijbehorende theorie-examen namelijk al vanaf 15,5 jaar maken! Kan jij nog wel wat studiemateriaal gebruiken? Stuur dan een mail naar onze rijschool Argus in Appelscha.

Appelscha tarieven T-rijbewijs

Bij rijschool Argus in Appelscha gaan we effectief te werk. Zo zorgen wij er in een korte tijd voor dat je alle benodigde informatie kent voor jouw trekkerrijbewijs. Op deze manier houden we het aantal lessen beperkt, maar ben jij wel volledig opgeleid. Voor jouw eerste trekkerrijles start bepalen we welk rijlespakket het beste bij jou past. Heb jij vragen over de prijs van een tractorrijles? Je kan altijd vrijblijvend contact met ons opnemen of een kijkje nemen op onze prijzenpagina!

trekker rijbewijs

Trekker leren rijden met rijschool Argus in Appelscha

Verder zoeken is niet nodig, schrijf je in bij onze rijschool Argus in Appelscha en start met jouw eerste trekkerrijles. Samen zorgen we ervoor dat jij binnenkort dat T-rijbewijs op zak hebt. Voor vragen of meer informatie bel je naar 06 53533807 of naar 0511 422488. Mailen kan naar info@rijschool-argus.nl. Tot snel!

Wij zijn geslaagd!!!

Reacties van leerlingen

Jouwert WielingaJouwert Wielinga
09:57 15 Dec 22
Goede rijschool!
Daniël BloemDaniël Bloem
18:54 11 Jan 22
Mooi materiaal en goed voor elkaar👌
A KloostermanA Kloosterman
14:31 24 May 21
Bijna 40 jaar geleden heb ik mijn rijbewijs bij Argus gehaald. Toen nog gevestigd in Leeuwarden en onder een andere eigenaar. Ik weet zeker dat de huidige eigenaar minstens zo goed is als de oude. Die was echt goed. Ik zie de Opel Ascona nog aankomen..... Geweldig! Succes Piet 👍😄
Menno DillemaMenno Dillema
14:49 15 Dec 20
Duco MolenDuco Molen
19:32 20 Apr 18
Leuke rijschool!
js_loader

Beginnen met rijlessen?