Trekkerrijbewijs Appelscha

Een trekkerrijbewijs halen lukt niet zonder goede rijschool. Ben jij op zoek naar een rijschool voor jouw T-rijbewijs die de lessen afstemt op jouw kennis, ervaren instructeurs in dienst heeft, trekkerrijles aanbiedt voor een mooie prijs én jou laat lessen in moderne tractoren? Dan zit je bij rijschool Argus in Appelscha helemaal goed.

T-rijbewijs voor LBT en MMBS

In de agrarische sector is een trekkerrijbewijs bijna onmisbaar. Je kan hier dus niet vroeg genoeg mee beginnen. Je kan jouw eerste tractorrijles al starten als je 16 jaar bent: ideaal voor de studenten van de landbouwopleiding. Met een T-rijbewijs kan je de volgende voertuigen besturen:

  • Een land- of bosbouwtrekker (LBT)
  • Een motorrijtuig met beperkte snelheid (MMBS)

  Let op: niet bij elk LBT- of MMBS-voertuig is een tractorrijbewijs nodig. Lees over de uitzonderingen op onze website. Voor jongeren die graag een T-rijbewijs willen halen is er een groot voordeel: je kan het bijbehorende theorie-examen namelijk al vanaf 15,5 jaar maken! Kan jij nog wel wat studiemateriaal gebruiken? Stuur dan een mail naar onze rijschool Argus in Appelscha.

  T-Rijbewijs Appelscha

  Voordelen rijschool Argus in Appelscha

  Bij rijschool Argus in Appelscha doen we er alles aan om jou de beste trekker opleiding te bieden. Waarom moet je jouw T-rijbewijs bij ons in Appelscha halen?

     • Voordelige pakketprijzen, samengesteld o.b.v. jouw kennis
     • Ervaren instructeurs die veel kennis hebben
     • Trekker leren rijden in moderne tractoren
     • De instructeursstoel is voorzien van rem- en koppelingbediening

  Last but not least: ontvang een GRATIS trekkerrijles als jij ervoor zorgt dat iemand zich bij ons inschrijft

  Appelscha tarieven T-rijbewijs

  Bij rijschool Argus in Appelscha gaan we effectief te werk. Zo zorgen wij er in een korte tijd voor dat je alle benodigde informatie kent voor jouw trekkerrijbewijs. Op deze manier houden we het aantal lessen beperkt, maar ben jij wel volledig opgeleid. Voor jouw eerste trekkerrijles start bepalen we welk rijlespakket het beste bij jou past. Heb jij vragen over de prijs van een tractorrijles? Je kan altijd vrijblijvend contact met ons opnemen of een kijkje nemen op onze prijzenpagina!

  Trekker leren rijden met rijschool Argus in Appelscha

  Verder zoeken is niet nodig, schrijf je in bij onze rijschool Argus in Appelscha en start met jouw eerste trekkerrijles. Samen zorgen we ervoor dat jij binnenkort dat T-rijbewijs op zak hebt. Voor vragen of meer informatie bel je naar 06 53533807 of naar 0511 422488. Mailen kan naar info@rijschool-argus.nl. Tot snel!