Autorijbewijs

Je autorijbewijs via Argus

Wil jij je autorijbewijs snel halen, zodat je veilig en verantwoord de weg op kunt? Dan kunnen wij van Auto & motorrijschool Argus je goed helpen. Met meer dan 25 jaar ervaringen weten we precies waar we op moeten letten en wat in de praktijk werkt. Op die manier hebben we al vele leerlingen aan het roze pasje geholpen. Ook vangen we vaak leerlingen op, die bij andere rijscholen maar niet slagen. Kortom, kies je voor ons, dan krijg je de beste kwaliteit lessen voor je autorijbewijs!

autorijles rijschool argus

KWALITEIT RIJLESSEN VOOR EEN BETAALBARE PRIJS!

Onze autorijopleiding

De perfecte weg naar je autorijbewijs begint met een tot twee lesuren per week. Samen bepalen we wanneer jij kunt en dat mag per week verschillen. Je krijgt een vaste instructeur, die jouw vorderingen bijhoudt op een speciale leskaart. Op die manier wordt geen onderdeel vergeten en krijg je zelf inzicht in je eigen leerproces. Wil je liever sneller je autorijbewijs halen, dan kun je ook vier keer lessen in de week. Na tien weken plannen we dan het praktijkexamen in. Hoewel je in alle gevallen al mag beginnen met lessen, raden we je aan om vooraf al je theorie-examen te halen. Je zult dan gemakkelijker kunnen deelnemen aan het verkeer.

Geen spoedopleiding

Hoewel we wel een spoedopleiding bieden, geven we er toch de voorkeur aan om meer tijd te besteden aan verkeersinzicht en rijvaardigheden. Daar trekken we liever 10 weken voor uit in plaats van 10 dagen en wel om de volgende redenen:

  • Dit is gemakkelijker in te plannen voor leerling en instructeur
  • Het rooster kan probleemloos gewijzigd worden
  • Haal je het net niet, dan kunnen we extra lessen inplannen
  • Uit ervaring weten we dat dit een beter resultaat geeft
  • Door de grotere spreiding blijft de stof beter hangen
autorijles friesland

Wij zijn geslaagd!!!

Reacties van leerlingen

Jouwert WielingaJouwert Wielinga
09:57 15 Dec 22
Goede rijschool!
Daniël BloemDaniël Bloem
18:54 11 Jan 22
Mooi materiaal en goed voor elkaar👌
A KloostermanA Kloosterman
14:31 24 May 21
Bijna 40 jaar geleden heb ik mijn rijbewijs bij Argus gehaald. Toen nog gevestigd in Leeuwarden en onder een andere eigenaar. Ik weet zeker dat de huidige eigenaar minstens zo goed is als de oude. Die was echt goed. Ik zie de Opel Ascona nog aankomen..... Geweldig! Succes Piet 👍😄
Menno DillemaMenno Dillema
14:49 15 Dec 20
Duco MolenDuco Molen
19:32 20 Apr 18
Leuke rijschool!
js_loader

V.I.P. en last minute

Heb jij veel tijd over? Dan kun je in aanmerking komen voor last minute lessen. Tussen 16.00 en 17.30 nemen we dan contact met je op om je lessen aan te bieden voor de volgende dag. Op die manier kunnen wij onze instructeurs volle roosters bieden en betaal jij slechts 45 euro per les. Je hebt alleen geen vaste instructeur. Wil jij juist het meeste uit je lessen halen? Dan bieden wij je een V.I.P.-optie om je autorijbewijs te halen. Je krijgt dan meerdere keren per week alleen les. Er zit niemand bij je op de achterbank en je hoeft niemand weg te brengen. Op die manier krijg je dus alle ruimte om te oefenen met je rijvaardigheid, zodat je snel dat autorijbewijs op zak hebt.

Beginnen met rijlessen?