Moderne tractoren trekkerrijbewijs

Moderne tractoren trekkerrijbewijs

Moderne tractoren trekkerrijbewijs

Wij hebben geïnvesteerd in materieel, moderne  tractoren om jou op te leiden voor het trekkerrijbewijs. Met als bijzonderheid een goede instructeurstoel met een vanaf deze plaats te bedienen rem en koppeling. (Wij kunnen ook voor collega-rijscholen de tractoren aanpassen in onze werkplaats). Daarachter komt een kipper / aanhanger voorzien van druklucht beremming. Uit ervaring welke we onder andere opgedaan op de verschillende anti-slipbanen weten we dat een aanhanger met druklucht- remmen het beste werken. In de opleiding voor het trekkerrijbewijs (rijbewijs T), krijg je ook te maken met het veilig aan en afkoppelen. Onze aanhangers zijn voorzien van het DuoMatic luchtkoppel-systeem.

Wij hebben de afgelopen jaren veel tijd en energie geïnvesteerd in de diverse opleidingen op het gebied van landbouwvoertuigen, en volgen de nieuwe ontwikkelingen van het trekkerrijbewijs op de voet.
Wij verzorgen onder andere voor de Stichting Bevordering Verkeerseducatie (SBV) antisliptrainingen met landbouwvoertuigen op het VEC te Drachten.

Wij beschikken momenteel over twee Fendt Vario combinatie’s en een Claas 650 met powershift, eventueel kun je samen met een klasgenoot de opleiding volgen. Kun je mooi carpoolen, is er direct weer milieu-voordeel.

Samenwerking.

Wij werken nu al samen met groene-scholen op dit gebied. Tevens kunnen wij opleidingen verzorgen voor / namens collega-rijscholen. Informeer naar de mogelijkheden.

Rijinstructeur T worden?

Of ben je ervaren instructeur CE met T, wij hebben een vacature.

Loonwerker en wil je zelf je nieuwe collega’s opleiden? Dat kan, via ons kun je de opleiding volgen tot gediplomeerd rijinstructeur T. Jongepier opleidingen verzorgt in samenwerking met ons het theoretisch gedeelte, daarna verzorgen wij de praktijk zodat je goed beslagen ten ijs komt voor het IBKI examen. Ook voor de verplichte stage kun je bij ons terecht.

Je kunt rijinstructeur T worden zonder eerst rijinstructeur B gehaald te hebben, je mag dan ook uitsluitend  tractorlessen verzorgen.

Wij hebben inmiddels een ruime ervaring met de praktijkopleiding voor het examen IBKI. (zeer hoog aantal geslaagden).

Prijzen op aanvraag.