Trekkerrijbewijs halen?

Trekkerrijbewijs halen?

Trekkerrijbewijs halen?

Rijschool Argus helpt je snel een voordelig aan je Trekkerrijbewijs. Rijschool Argus is de specialist als het gaat om het T-rijbewijs.

Wanneer heb je een trekkerrijbewijs nodig?

Iedereen die op de openbare weg een trekker, tractor of ander motorrijtuig met beperkte snelheid (met aan de voorkant een breedte van meer dan 1.30 meter) bestuurt, moet vanaf 1 juli 2015 in het bezit zijn van het T-rijbewijs. Tot 1 juli 2016 konden houders het T-certificaat omwisselen voor een rijbewijs. Nu kan dat niet meer en moet je eerst het trekkerrijbewijs halen.

Trekkerrijles vanaf 15,5 jaar

Het theorie-examen mag je al vanaf 15,5 jaar afleggen. Vanaf 16 jaar kan je het trekkerrijbewijs halen. Rijschool Argus helpt je bij het halen van je theorie en je praktijk examen.

Rijlespakketten

Voor je trekkerrijbewijs gelden dezelfde geschiktheidseisen als je BE rijbewijs. Bij ons ben je vrij om te zoveel of zo weinig te lessen als dat je nog vindt. Wij kunnen jou en je ouders afhankelijk van je trekker ervaring een pakket op maat aanbieden. Meest gekozen lespakket is:

Trekker Basis

# complete praktijkopleiding
# 10 uur rijles
# Online theorie cursus
# Gratis theorie oefenen en les
# Theorie examen
# Praktijk examen
# Eigen verklaring
# Compleet Pakket € 499 (na aftrek €700 subsidie)

Trekkerrijbewijs halen

WAAR

Jij wilt je trekkerrijbewijs halen? Je woont in de buurt van Leeuwarden, Drachten, Heerenveen of zelfs Sneek Harlingen of Dokkum? Dan ben je bij rijschool ARGUS aan het juiste adres.De rijlessen en het praktijkexamen vinden naar keuze plaats in Drachten of Leeuwarden. Jij hebt hierin zelf de keuze.

THEORIE BOEK / CURSUS

Wij bieden onze nieuwe internet-cursus aan die goed op het examen aansluit. Hiermee hebben we al een groot aantal geslaagden voor het CBR examen bereikt. De nieuwe theoriesets kunnen besteld worden via de mail.  Graag wel even je volledige adres vermelden en je telefoonnummer (sommige mails is terug reageren niet mogelijk). Je krijgt dan instructie hoe te bestellen. Kom je er met deze internet-cursus niet uit? Geen probleem, individuele hulp is altijd mogelijk.

DE LESSEN

Natuurlijk is de praktijk-opleiding afhankelijk van je “voorgeschiedenis”, wat je al kunt, hoef je niet meer te leren.  In overleg met ons kun je het opleiding-traject vaststellen, je kiest voor een pakket van meer of minder lesuren. De rijlessen zijn in blokken van 4 lesuren verdeeld over verschillende dagen. (afwijken is mogelijk). Je kunt bijvoorbeeld een “intest” van 2 lesuren afspreken om je aanvangsniveau vast te stellen. Zo bepalen we in overleg met jou en eventueel je ouders je rijlespakket zodat je vlot je trekkerrijbewijs kunt halen.

Bel 06 535 338 07 voor meer informatie

Wil je informatie per mail ontvangen? Vul het formulier in. Maar bellen is sneller. Bel 06 535 338 07 voor meer informatie.