Trekkerrijbewijs halen in Marum

Een T-rijbewijs wordt vaak gehaald door mensen die in de agrarische sector werken of die een landbouwopleiding volgen. Heb jij een trekkerrijbewijs nodig, maar zoek je nog een goede rijschool waar jij jouw eerste trekkerrijles kan starten? Kom dan naar rijschool Argus in Marum. Onze instructeurs staan te popelen om jou op te leiden voor het T-rijbewijs!

Voertuigen voor het T-rijbewijs in Marum

Ben jij 16 jaar of ouder? Dan ben je welkom bij rijschool Argus in Marum. Zowel voor een land- of bosbouwtrekker (LBT), als voor een motorrijtuig met beperkte snelheid (MMBS) is een T-rijbewijs vaak nodig. Er zijn wel enkele uitzonderingen voor het trekkerrijbewijs, lees deze uitzonderingen voor het trekkerrijbewijs op onze website.

Trekkerrijbewijs halen? Theorie-examen doen!

Een trekkerrijbewijs halen gaat niet zonder het theorie-examen. Wil jij dit trekkerrijbewijs halen? Dit kan al vanaf 15,5 jaar. Vraag het theorie-examen aan bij het CBR en bereid je goed voor. Kan jij wel wat hulp gebruiken bij deze voorbereiding? Stuur dan een e-mail naar info@rijschool-argus.nl. Wij dragen graag ons steentje bij zodat jij straks het T-rijbewijs op zak hebt!

T-Rijbewijs Marum

Rijschool Argus Marum: de voordelen

Kies je voor Argus in Marum, dan kies je voor informatieve, uitgebreide en veilige tractorrijlessen:

  • Ontvang een GRATIS tractorrijles, lees onze voorwaarden op de website
  • Kies voor een voordelig pakket aan trekkerrijlessen
  • Rij veilig dankzij de extra rem- en koppelingbediening bij de instructeur
  • Les in moderne tractoren met kipper of aanhanger
  • Leer alles over het veilig aan- en afkoppelen van een aanhanger
  • Volg trekkerrijles met aanhangers voorzien van het DuoMatic luchtkoppel-systeem

Tarieven tractor rijbewijs Marum

Om ervoor te zorgen dat jij niet teveel betaalt, passen wij het rijlessenpakket per persoon aan. We kijken naar de kennis die jij eventueel al bezit en creëren zo het perfecte rijlespakket voor jou. Kijk op onze prijzenpagina voor enkele voorbeelden.

Argus Marum: waar je jouw trekkerrijbewijs gaat halen

Wil jij trekker leren rijden bij Argus Marum? Neem vrijblijvend contact op met onze rijschool in Marum. Wij zorgen voor een leerzame en veilige trekker opleiding. Ga jij de uitdaging met ons aan? Schrijf je in bij Argus Marum, start jouw eerste tractorrijles en ontmoet jouw instructeur. Voor vragen kan je altijd bellen naar 06 53533807 of naar 0511 422488. Zien we jou binnenkort?