Trekkerrijbewijs halen in De Marne

Vaak wordt een T-rijbewijs gehaald door mensen die in de agrarische sector werken of een landbouwopleiding volgen. Wil jij graag gaan voor het trekkerrijbewijs, maar zoek je nog een goede rijschool waar jij aan jouw eerste trekkerrijles kan beginnen? Rijschool Argus in De Marne heeft ervaren en enthousiaste instructeurs in dienst. Zij kunnen niet wachten om jou op te leiden voor het T-bewijs!

Voertuigen voor het T-rijbewijs De Marne

Ben jij 16 jaar of ouder? Dan ben je welkom bij rijschool Argus in De Marne. Zowel voor een land- of bosbouwtrekker (LBT), als voor een motorrijtuig met beperkte snelheid (MMBS) is een T-rijbewijs vaak erg handig. Er zijn een aantal uitzonderingen op deze voertuigen, lees op onze website wanneer je dit T-rijbewijs niet per se hoeft te hebben.

Trekkerrijbewijs halen? Theorie-examen doen!

Bij een trekkerrijbewijs hoort een theorie-examen. Wil jij dit trekkerrijbewijs halen, dan kan dat al vanaf 15,5 jaar. Vraag het theorie-examen aan bij het CBR en bereid je goed voor. Een trekkerrijbewijs halen is niet voor iedereen even gemakkelijk. Kan jij wel wat hulp gebruiken bij deze voorbereiding? Stuur dan een e-mail naar info@rijschool-argus.nl.

T-Rijbewijs De Marne

Rijschool Argus De Marne: alle voordelen op een rijtje

Kies je voor Argus in De Marne, dan kies je voor informatieve, uitgebreide en veilige tractorrijlessen:

  • Ontvang een GRATIS tractorrijles, lees hier onze voorwaarden
  • Kies voor een voordelig pakket aan trekkerrijlessen
  • Rij veilig dankzij de extra rem- en koppelingbediening bij de instructeur
  • Les in moderne tractoren met kipper of aanhanger
  • Leer alles over het veilig aan- en afkoppelen van een aanhanger
  • Volg trekkerrijles met aanhangers voorzien van het DuoMatic luchtkoppel-systeem

  Tarieven tractor rijbewijs De Marne

  Bij rijschool Argus in De Marne gaan we effectief te werk. Zo zorgen wij er in een korte tijd voor dat je alle benodigde informatie hebt voor jouw trekkerrijbewijs. Heb jij vragen over de prijs van een tractorrijles? Je kan altijd vrijblijvend contact met ons opnemen of een kijkje nemen op onze prijzenpagina voor het T-rijbewijs.

  Argus De Marne: jouw trekkerrijbewijs halen

  Trekker leren rijden in De Marne? Neem contact op met onze rijschool Argus. Wij bieden jou een leerzame en veilige trekker opleiding aan. Haal jij binnenkort jouw trekkerrijbewijs bij ons? Schrijf je in bij Argus De Marne en start binnenkort jouw eerste tractorrijles! Voor vragen kan je altijd bellen naar 06 53533807 of naar 0511 422488. Zien we jou binnenkort?