Rijschool Friesland

Jouw rijschool in Friesland

Zoek jij een rijschool in Friesland, omdat je een rijbewijs wilt halen voor de auto, scooter of trekker? Wat je ook wilt kunnen besturen, bij Auto & motorrijschool Argus kunnen wij je helpen. Inmiddels hebben we al meer dan 25 jaar ervaring als rijschool. Je kunt bij ons ieder rijbewijs halen. Daarbij bieden we ook diverse pakketten aan. Wil je bijvoorbeeld korting en ben je veel beschikbaar voor autorijlessen? Of wil je graag privé les als een V.I.P.? Bij onze rijschool is er veel mogelijk. Ontdek snel hoe we jou kunnen helpen met het halen van jouw autorijbewijs of motorrijbewijs in Friesland!

Voor welke rijbewijzen?

Wil jij je trekkerijbewijs halen, dan kan dit bij ons. Hiervoor hebben we de modernste tractoren in huis. Onze rij-instructeur geeft tevens aan diverse scholen rijles, dus je bent verzekerd van kwaliteit. Dat geldt ook voor het halen van je autorijbewijs of motorrijbewijs. Wij kunnen je als rijschool in Friesland de kneepjes van het rijden bijbrengen. En wil je bij onze rijschool je aanhangerrijbewijs of autorijbewijs in Friesland halen? Dan is dat geen probleem. We hebben een speciaal programma en je kunt hiermee binnen een dag slagen. Wil je meer weten over de vele mogelijkheden? Neem dan contact op met onze rijschool!

Waarom kies je Argus?

Wist je dat Argus een mythologisch figuur is met 100 ogen? Daarvan is er altijd eentje open om de boel in de gaten te houden. Die naam vinden we toepasselijk voor onze aanpak als rijschool. We houden jou als nieuwe bestuurder namelijk scherp in de gaten. Jouw ontwikkeling en wensen staan bij ons voorop. En we begeleiden je graag op weg naar dat roze pasje. Kies je voor onze rijschool in Friesland, dan profiteer je van vele voordelen:

  • Wij helpen je ook met het behalen van je theorie, bijvoorbeeld via de online cursus.
  • Bij ons kun je terecht voor alle soorten rijbewijzen.
  • Daarbij zijn we gespecialiseerd in het trekkerrijbewijs.
  • Als bedrijf hebben we meer dan 25 jaar ervaring, dus kwaliteit verzekerd.
  • Onze prijzen zijn zeer scherp, dus je betaalt nooit te veel.

Friesland

Wil je contact opnemen voor autorijlessen in Friesland?

Heb je interesse in auto- of motorrijles bij onze rijschool? Of wil je meer weten over het rijden op de tractor of scooter? Vraag het dan gerust aan onze rij-instructeurs. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 0511-422488. Wil je liever e-mailen? Dan kun je een bericht achterlaten op onze site. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met jou opnemen voor jouw autorijbewijs in Friesland. Wil jij de beste kwaliteit rijles tegen een scherpe prijs? Dan zit je daarvoor goed bij onze rijschool in Friesland!