Rijschool Drachten

Op zoek naar een rijschool in Drachten?

Wil jij binnenkort starten met lessen bij de beste rijschool van Drachten? Dan moet je bij Auto & motorrijschool Argus zijn. Wij bieden je topkwaliteit lessen door de best gediplomeerde chauffeurs, die zeer ervaren zijn. Je kunt bij ons terecht voor motorrijles en voor autorijlessen in Drachten. Wil je graag les zonder dat je anderen moet wegbrengen of ophalen, dan kan dat. Heb je genoeg tijd en zie je een korting wel zitten, dan zijn onze last minute lessen ideaal voor jou. Op die manier probeert onze rijschool in Drachten altijd te voldoen aan jouw wensen.

Ook les voor trekkerrijbewijs

Wie op de tractor wil rijden, moet zijn T-rijbewijs halen. In de afgelopen jaren is er veel veranderd op dit vlak. Onze instructeurs zorgen ervoor steeds op de hoogte te zijn en te blijven. Daarom biedt onze rijschool nu lessen aan in de modernste landbouwvoertuigen. We leren je met je trekkerrijbewijs of T-rijbewijs in Drachten om veilig rond te rijden met deze grote en zware machines. Onderdeel van de lessen is tevens het veilig aan- en afkoppelen. Het is geen probleem om samen met iemand anders, zoals een klasgenoot, lessen in te plannen. We kijken goed naar jou/jullie en passen het lesprogramma aan op jullie tempo.

Daarom onze rijschool

Wij zijn niet de enige rijschool in Drachten en dat realiseren wij ons heel goed. Daarom doen we altijd ons uiterste best voor onze leerlingen. En daar profiteer jij van!

  • Bij ons is de eerste auto-rijles in Drachten namelijk gratis.
  • Uniek is ook dat onze rijschool trekkerrijles biedt.
  • Je kunt bij ons je motorrijbewijs of trekkerrijbewijs halen.
  • Voor het aanhangerrijbewijs hebben we een eendaagse opleiding.
  • Ook helpen wij je (online) met je theorie.
  • Privéles of last minute lessen zijn mogelijk.
  • Ook geven we spoedopleidingen.

Rijschool Drachten

Wil je meer weten?

Wist je dat maar liefst 25% van onze leerlingen ooit begonnen is bij een andere rijschool? Ze merkten dat het niet beviel of haalden het examen niet. Wij helpen deze leerlingen en jou op weg naar bijvoorbeeld het autorijbewijs. Ook geven we regelmatig lessen aan scholen. Kortom, kies je voor ons, dan ben je verzekerd van de beste kwaliteit rijlessen in Drachten. Wil je meer weten? Bel dan naar 0653 533807of laat een bericht achter via ons contactformulier. Wij zijn jou als rijschool in Drachten graag van dienst.