Rijschool Dokkum

Wij zijn jouw rijschool in Dokkum

Wanneer je op zoek bent naar een rijschool in Dokkum, dan wil je wel zeker weten dat je goed les krijgt. Daarom biedt Auto & motorrijschool Argus uitkomst. Wij werken namelijk enkel met goed opgeleid en ervaren personeel. Onze lessen zijn zelfs zo goed dat we door een aantal scholen gevraagd worden. Ook bieden we jou in Dokkum de mogelijkheid om je trekkerrijbewijs te halen. Maar ook voor vele andere rijbewijzen zijn wij jouw adres. Wat kan onze rijschool voor jou doen?

Diverse rijbewijzen mogelijk

Wist je dat je bij ons in Dokkum diverse rijbewijzen kunt halen? We denken hierover ook graag met je mee. Zo bieden we speciale opties aan voor autorijlessen. Heb je veel tijd, dan kunnen we last minute rijlessen inplannen tegen een lager tarief. En wil je liever het meeste halen uit je rijles? Dan is een privéles een optie. Je hoeft dan niet iemand op te halen of weg te brengen in Dokkum. Haal bij onze rijschool bijvoorbeeld een of meer van de volgende rijbewijzen:

Dokkum

Specialist op de trekker

In de afgelopen jaren is er veel veranderd als het gaat om het trekkerrijbewijs (of rijbewijs T). Wij volgen de ontwikkelingen op de voet. Daarom kun je bij onze rijschool nu rijles krijgen in moderne tractoren, die een goede instructeursstoel hebben. Wij leren je om bijvoorbeeld veilig aan en af te koppelen dankzij het DuoMatic luchtkoppelsyteem. Op dit moment hebben we in Dokkum twee Claas combinaties, zodat je samen met iemand anders bij ons les kunt volgen. Ook kijken we goed naar je voorkennis en ervaring. We passen het lesprogramma hier uiteraard op aan.

Lessen bij onze rijschool?

Wil jij bij onze rijschool in Dokkum aan de slag? Of heb je eerst nog wat vragen voor ons, bijvoorbeeld over motorrijles? Dan horen wij graag van je. Je kunt ons bellen op 0511-422488 of je kunt via onze site een berichtje achterlaten. Wij zullen je dan zo spoedig mogelijk een reactie geven. Zoek je in Dokkum een rijschool die kwaliteit biedt? En die scherpe prijzen heeft, zodat jij nooit meer betaalt dan nodig is? Dan zit je goed bij ons. Wij zijn de rijschool in Dokkum die je zoekt!